Sabiedrība

"PRIEKULES NOVADA JAUNIEŠI PA SIMTGADES PĒDĀM" (raksts pievienots 16.09.2016.)

 

Priekules novada pašvaldība 2016.gada 14.aprīlī ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam 1.sadaļas "Valsts atbalsta nodrošināšana jaunatnes politikas īstenošanai pašvaldībās" 1.4.apakšsadaļas "Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi veidot un stiprināt jauniešu piederības apziņu" ietvaros noslēdza līgumu par projekta "PRIEKULES NOVADA JAUNIEŠI PA SIMTGADES PĒDĀM" (Nr. 4-27/4) īstenošanu.

Projekta mērķis ir veidot un stiprināt jauniešu valsts gribu un piederības sajūtu Latvijas valstij. Veicināt jauniešu uzņēmību, lai vairāk jaunieši iesaistītos pilsoniskās sabiedrības aktivitātēs, tajā skaitā, arī veidojot Latvijas valsts simtgadei veltītās aktivitātes. Lai realizētu projekta mērķi no 2016.gada 26.jūlija līdz 28.jūlijam pašvaldība organizēja 3 dienu diennakts nometni, kuras plānošanā un vadīšanā tik iesaistīti jaunieši. Mērķa grupa bija Priekules novada jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Atpakaļ